הפאנל יעסוק בשאלות המעניינות בתחום הזה, ובהן: מה הקשר בין טכנולוגיה לחלב? מתי אפשר לצפות למוצרים על המדף? מה שווי שוק החלב המתורבת כיום? מה התועלות של חלב מתורבת, מבחינת שטחים חקלאיים, גזי חממה ובכלל? על איזה צרכים תחליפי החלב באים לענות? ומה עם ההיבט הבריאותי? תחליפי חלב ומוצרי חלב מבוססי מיצוי מצמחים- מה זה אומר? האם יש עדיין הססנות צרכנית בצריכת התחליפים, או שזה כבר עבר מהעולם? והאם הצרכנים הם עדיין רק צמחונים/טבעונים או שזה כבר לא רלוונטי? כל אלו, לצד שאלות נוספות.
אז... איך יראה שבועות - "חג החלב", עוד 10 שנים? ועוד 30 שנה?