הנחיות להגשת בקשה לקול הקורא להקמת תשתיות בפרמנטציה של מיקרואורגניזמים לצורך מתן שירותים שעיקרם בתחום המזון החדש

בואו לשמוע טיפים מנצחים לקראת הגשת הבקשה!

Feb 14, 2023
10:00

תאריך ושעת האירוע

ב-
14/02/2023
שעה:
10:00 - 11:00
06/02/2023 - 14/02/2023

מארגני האירוע מטעם רשות החדשנות

תשתיות חדשנות

חטיבת התפעול והתמיכות

קהל יעד

חברות, סטארטאפים, חוקרים.ות ויזמים.ות, מוסדות מחקר

תחום

פודטק, חלבונים אלטרנטיבים, פרמנטציה, פרמנטציה מדייקת, מזון ותזונה, מזון חדש
ניפגש בזום!

על האירוע

החלטתם להגיש בקשה במסגרת הקול הקורא להקמת תשתיות פרמנטציה? הוובינר הזה הוא במיוחד בשבילכם!

אתם מוזמנים להרשם לוובינר הדרכה למגישים חדשים בו נציג דגשים חשובים לאופן הגשת בקשת תמיכה לרשות בכלל, ובקול הקורא הזה בפרט.

 

בוובינר תקבלו מידע מפורט בנושאים כמו: אילו נהלים כדאי ונדרש להכיר בעת הכנת הבקשה, מהם המסמכים הנדרשים להגשה, דגשים למילוי המסמכים, דגשים להגשה המקוונת, ועוד ועוד.

כדאי לקרוא קודם את עמוד המסלול  ואת הקול הקורא

הקליקו להרשמה למפגש בזום

סדר יום 

10:45 -10:00
אופן הגשת בקשה למסלול, יעל פרנקו ניקיפורוב, רפרנטית חטיבת תשתיות חדשנות מחלקת קליטה - חטיבת תפעול ותמיכות
11:00 – 10:45
שאלות ותשובות, ד"ר נועה מטרסו, מנהלת אגף אקדמיה בחטיבת תשתיות חדשנות, רשות החדשנות וד"ר יאיר בזמן, בודק טכנולוגי, אחראי תחום מזון ברשות החדשות

הרשמה

ההרשמה לאירוע סגורה
ניפגש בזום!